Depression

Дали сте знаеле дека ова се најздодевните работни позиции во светот?

Колкупати ви се случило да посакате да останете дома наместо да одите на работа? Мислите дека вашата работа е досадна

0 comments
rabota-od-sonistata-trgnete-po-ona-sto-go-sakate-2

Како да ја пронајдете вашата работа од соништата?

Дали од секогаш сте посакувале да работите некоја друга работа, но никогаш не сте имале храброст да се занимавате со

0 comments
јобсс

Како побрзо да ја пронајдете и добиете работната позиција која ја посакувате

Постојат некои работи за кои не е потребно многу време, а може да ви помогнат брзо да ја добиете работната

0 comments
elon-mask-ziveeme-vo-simulacija-tocka-2016-02

10 ЛЕКЦИИ ЗА УСПЕШНА КАРИЕРА ОД 80-ТИОТ НАЈБОГАТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

Елон Маск е најпознатиот инженер на денешнината. Тој е одговорен за водење на пет светски успешни компании и тоа: Tesla,

0 comments
494291568

КОИ СЕ 10-ТЕ НАЈПЛАТЕНИ ПРОФЕСИИ ВО МАКЕДОНИЈА?

Највисоките просечни нето-плати во Македонија се: 1. Компјутерско програмирање, консултантски и сродни дејности – 42.461 денари. 2. Воздухопловен транспорт –

0 comments
vlada

Оглас за пријавување на интерес за ангажирање на лица на раководни позиции

ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани кандидати за повеќе раководни позиции кои се

0 comments
vrabotuvanje-na-invalidizirani-lica

Компаниите неинформирани за можностите за вработување лица со попреченост

Поголемиот дел од компаниите не се свесни за потенцијалите за вработување на лицата со попреченост и не се информирани за

0 comments
fondacija-ilija-kamcev-press

Фондацијата „Илија Камчев“ покренува проект за вработување на 30 самохрани мајки

Фондацијата „Илија Kамчев” го најави почетокот едукативен проект за преквалификација и доквалификација на самохрани и мајки од социјално загрозени семејства.

0 comments