Спонзорирани огласи

Office Manager и асистент на директор

ул. Димо Хаџи Димов 24
Неопределено

Главни задачи и одговорности:  Оранизација и менаџирање на канцеларијата  Асистирање во севкупното работење на фирмата  Координирање на

Менаџер за Комерција и Маркетинг

ул. Димо Хаџи Димов 24
Неопределено

Главни задачи и одговорности:  Професионалност за продажба на производи и услуги  Пласирање на Интерактивни Сервиси со СМС и

Проект Менаџер

ул. Димо Хаџи Димов 24
Неопределено

Главни задачи и одговорности:  Иницирање,реализирање и водење на бизнис проекти  Менаџирање на Интерактивни Сервиси со СМС и Говорни

Потребен ви е вработен, а не можете да го најдете на друго место? Вие сте на вистинскиот портал каде што лесно и едноставно ќе најдете вработен со прегледување на биографиите или со внесување оглас.

Најнови вести

Најнови вести од областа вработување и активности на компаниите.