Преглед:

Cut Media продукција има потреба од водителка на едукативно забавна емисија.

Ваша кратка биографија и фотографија пратете на:

vrabotuvanje@cutmedia.mk

За Cut Media Production

Медиумска Продукција и Услуги За Дигитални Медиуми
Кат Медиа е комплетна медиумско-продукциска куќа, составена од креативци и инжињери со повеќе од 20 годишно искуство во индустријата.