Спонзориран оглас

  Толкувачи на сонови за работа од дома

  Macedonia
  Определено

  Фирма бара Tолкувачи на сонови за работа од дома. Потребни квалификации: – исклучително лица што имаат такво знаење, дарба или едукација –

  Спонзорирани огласи

  Потребни се психолози и социолози

  Скопје
  Определено

  Потребни се дипломирани Психолози и Социолози за работа од дома преку комерцијална телефонска линија со третирање на разни проблеми од

  Толкувачи на сонови за работа од дома

  Macedonia
  Определено

  Фирма бара Tолкувачи на сонови за работа од дома. Потребни квалификации: – исклучително лица што имаат такво знаење, дарба или едукација –

  VIDEX ИМА ПОТРЕБА ОД ЛИЦЕ ЗА КОМЕРЦИЈА

  Скопје
  Определено

  ЛИЦЕ ЗА КОМЕРЦИЈА Главни задачи и одговорности: –    Професионалност за продажба на производи и услуги –    Пласирање на Интерактивни Сервиси со СМС

  Потребен ви е вработен, а не можете да го најдете на друго место? Вие сте на вистинскиот портал каде што лесно и едноставно ќе најдете вработен со прегледување на биографиите или со внесување оглас.